Menu
EUR
De leukste en handigste cadeautips!

De leukste en handigste cadeautips!

Door: Wonder for baby Reacties: 0

Aangezien er zoveel leuks is om uit te kiezen, kan het verzinnen van een leuk cadeau voor een mommy to be lastig zijn. Ook het bedenken wat je nog allemaal nodig hebt als kersverse ouders kan soms voor struggles zorgen. Daarom geven we je graag wat handige tips voor zowel degene die het cadeautje geeft als degene die het cadeautje ontvangt! Ook laten we je graag wat favoriete items zien die heel leuk zijn om te geven of te vragen als cadeau wanneer er een kleintje is geboren, veel leesplezier!

De handigste cadeautips voor de shopper

Wanneer je een cadeautje wilt gaan shoppen, is het allereerst belangrijk dat je heel goed weet wat iemands smaak is. Het kan namelijk voorkomen dat je zo enthousiast was tijdens het winkelen dat je uiteindelijk toch thuis komt met iets wat je vooral zelf heel leuk vindt. Om dit te voorkomen is het daarom belangrijk om je echt in te leven in de persoon waaraan je het cadeau geeft.

Baby kleertjes shoppen is misschien wel het allerleukste wat er is! Maar ook hier moet je goed over nadenken. Vaak krijgen ouders al heel veel kleertjes voor de eerste periode van hun kindje en minder voor hierna. Daarom is het heel fijn als je kleertjes cadeau geeft die je in het vooruit koopt en die rond een leeftijd van 4/5 maanden heel leuk zijn. Weet je niet precies welke maat normaal is voor welke leeftijd? Dan kan onderstaande overzicht je vast helpen!

Maat 50: Voor prematuren en newborns tot ongeveer 1 maand oud.

Maat 56: Voor baby's van 0 tot 3 maanden.

Maat 62: Voor baby's van 3 tot 6 maanden.

Maat 68: Voor baby's van 6 tot 9 maanden.

Maat 74: Voor baby's van 9 tot 12 maanden.

Maat 80: Voor baby's van 12 tot 18 maanden.

Maat 86: Voor baby's van 18 tot 24 maanden.

Maat 92: Voor peuters van 2 tot 3 jaar.

Wil je graag wat veiliger gaan? Dan is het misschien handiger om te kiezen voor een praktisch cadeau dat altijd goed van pas komt en waar de ouders misschien zelf niet meteen aan hebben gedacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slabbetjes en bordjes van Mushie, een mooie tas voor alle baby spulletjes voor onderweg en alvast wat leuk speelgoed waar het kleintje over een tijdje mee kan spelen.

De handigste cadeautips voor de mommy to be

Wanneer je zwanger bent, wordt je vaak overspoeld met de vraag wat je graag cadeau zou willen wanneer het zover is. Dat kan op het moment soms zorgen voor een totale black-out, aangezien er zoveel leuks en handigs is om te krijgen. Een hele handige tip hiervoor is om van tevoren een online lijstje te maken via Go Wish met alle producten die je graag zou willen ontvangen. Met deze app kun je van allerlei websites, dus ook die van Wonder ;), de leukste items verzamelen en delen met de mensen die dichtbij je staan, want ook zij krijgen voortdurend de vraag wat je graag zou willen krijgen. Wat de app extra leuk maakt, is dat je productfoto’s te zien krijgt van alle items die op je wishlist. Zo krijgt de shopper gelijk visueel wat hij/zij cadeau kan geven en kan het direct besteld worden!

boek mijn eerste jaar earth

De leukste cadeautjes om te geven en te krijgen

Wil je een leuk kaartje versturen met iets kleins erbij? Dan zijn sokjes altijd heel erg leuk om erbij te doen! Een iets groter, maar toch heel toegankelijk cadeau zijn de producten van Kenko. Zo is de body wash heel fijn om op voorraad te hebben en de olie een mooi product dat je als mama en baby lang kunt gebruiken.

Wanneer je wat meer wilt uitgeven, zijn de Moonie beer en Senger gans prachtige cadeau’s waar de mama gegarandeerd heel blij mee is! Zo zorgt de Moonie beer met zijn kalmerende slaapliedjes, rustgevende geluiden en lichtgevende buikje voor een fijne nachtrust en is deze voor een lange tijd te gebruiken. De Senger gans shop je zowel in een klein als groot formaat en dient als knuffel én kruik bij krampjes.

Een ander heel mooi cadeau dat je vooral in de eerste periode al veel gebruikt is de cocoon van Hvid. Een prachtig cadeau dat je ook al in het vooruit kunt geven! Deze cocoons zijn gemaakt van merino wol, thermo regulerend en zorgen voor een gevoel van geborgenheid voor het kleintje. Een echte musthave dus!

Waar je natuurlijk nooit fout mee kunt gaan, is de cadeaubon van Wonder. Het is misschien niet het leukste cadeau om te geven, maar wel altijd heel leuk om te krijgen! Vaak kun je met een aantal cadeaubonnen samen namelijk een heel mooi cadeau voor jezelf kopen waar je 100% fan van bent.

Liefs,

Wonder for Baby

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!