Menu
EUR
Altijd de perfecte maat voor je kleintje!

Altijd de perfecte maat voor je kleintje!

Door: Wonder for baby Reacties: 0

Met zoveel verschillende mooie merken kan het soms lastig zijn om de juiste maat te kiezen voor je kleintje, aangezien ieder merk natuurlijk anders valt. In deze blog helpen we je graag op weg door maatadvies te geven van een aantal van onze favoriete merken. Zo weet je precies welke maat je het beste kunt kiezen wanneer je bij ons gaat shoppen!

1+ in the family

Als het gaat om favoriete merken kan 1+ in the family natuurlijk niet ontbreken! Ieder seizoen weer een merk met de mooiste items en een echte favoriet, zowel bij ons als bij jou! Het Spaanse kindermerk staat bekend om zijn zachte stoffen, minimalistische ontwerpen en neutrale, tijdloze kleuren. Dit seizoen valt 1+ in the family wat kleiner uit. Dit betekent dat je wellicht een maatje groter moet nemen dan je gewend bent, vooral als je kleintje tussen twee maten in zit.

Nixnut

Het Nederlandse merk Nixnut staat bekend om zijn eenvoudige en comfortabele items, waardoor je ze leuk en makkelijk kunt stylen. Ze ontwerpen hun kledingstukken met het oog op gemak, zowel voor de mama’s en papa’s als de kleintjes. Vooral de pakjes van Nixnut zijn heel handig en fijn! Ze zijn niet alleen heel comfortabel, maar ook perfect voor het optillen en vasthouden van je kleintje. Zo heb je geen gedoe meer met een truitje of broekje dat verschuift. Bij Nixnut is het slim om een maatje groter te nemen, omdat de kleding snel wat kleiner kan uitvallen.

MarMar Copenhagen

MarMar Copenhagen is een perfect merk voor de mama’s en papa’s met een wat klassiekere smaak. De items zijn vaak minimalistisch en hebben subtiele details, waardoor ze heel leuk zijn voor zowel iedere dag als een speciale gelegenheid. MarMar valt precies op maat en sluit prachtig aan bij de kleinere, fijnere baby’s.

Gray Label

Gray Label is een geweldig Nederlands merk als je houdt van een oversized fit. Doordat hun items wat ruimer vallen én gemaakt zijn van duurzame materialen, heb je er langer plezier van en groeien de items mee met je kleintje! Ook Gray Label is een echte favoriet door zijn eenvoudige, tijdloze items en de focus op comfort.

Bajé

Als je net als ons een liefhebber bent van een gebreide look, dan is Bajé het merk voor jou! Het merk heeft prachtige knitwear voor je kleintje met een luxe, handgemaakte uitstraling. De zachte, warme materialen zoals merino wol en kasjmier maken de items ideaal voor de cosy dagen thuis of een wandeling in de frisse buitenlucht. Ook zorgen deze materialen ervoor dat de items van nature een beetje rekbaar zijn, waardoor ze iets losser vallen en langer meegaan. Verder zijn de materialen hypoallergeen, waardoor ze perfect zijn voor de gevoelige huid van je kleintje!

Lee & Mee

Een ander merk met een unieke stijl is Lee & Mee! De items zijn eenvoudig maar elegant en hebben vaak subtiele details. Bij dit merk moet je vooral opletten als je voor een van hun wollen items kiest. Deze vallen wat kleiner, waardoor het verstandig is om een maatje groter te nemen!

Play Up

Een merk dat precies op maat valt is Play Up. Het Portugese merk staat bekend om zijn moderne en soms wat speelse kleding voor de actieve kleintjes en zijn heerlijk zachte stoffen! De pasvorm van Play Up valt dus op maat, wat betekent dat je de maat kunt kiezen die je normaal gesproken zou nemen. De kleding is ontworpen met het oog op comfort en bewegingsvrijheid en zo perfect voor iedere dag!

Of je nou op zoek bent naar iets klassieks, oversized, gebreid of speels, er is altijd een merk dat perfect past bij jouw smaak en gewenste fit! Veel shop plezier!

Liefs,

Wonder for Baby

 

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!