Menu
EUR
Alles wat je meeneemt voor onderweg

Alles wat je meeneemt voor onderweg

Door: Wonder for baby Reacties: 0

Als je net mama bent geworden en je de deur uitgaat, zit je tas propvol met alle essentials die je nodig hebt voor je kleintje! In deze blog nemen we je dan ook graag mee met onze favoriete items die je niet mag vergeten voor onderweg. 

Atelier Pomme bumpy on the road bonjour beige 87 x 47 cm

De nummer één essentials

Als allereerst is het natuurlijk altijd handig om wat reservekleertjes mee te nemen wanneer je de deur uitgaat, want je weet maar nooit wat er gebeurt als je op de locatie van bestemming bent. Ook wanneer je kindje verschoont moet worden, is het handig om een verschoonmatje met hoes mee te nemen want ook deze zijn niet overal te vinden. Zelf zijn we een enorme fan van de Meyco hoezen die je zowel in een hydrofiele variant als in een teddy variant shopt!

Naast dat je kleintje onderweg verschoond moet worden, moet hij of zij natuurlijk ook gevoed worden. Een echte essential hiervoor is een voedingskussen die je dubbel kunt klappen en zo minder ruimte in beslag neemt. Ook hiervoor heeft Meyco de mooiste teddyhoes!

Klein maar heel fijn!

Items die wat minder ruimte in beslag nemen in je tas voor onderweg zijn onder andere de hydrofielen spuugdoekjes van Meyco die ook heel fijn zijn voor het zweten, aangezien ze vocht opnemen en heel snel droog zijn. Ze zijn te shoppen in verschillende maten en daarom voor heel veel verschillende dingen te gebruiken. Altijd handig dus om bij je te hebben! 

Ook de Kenko verzorgingsproducten voor de kleintjes zijn een echte favoriet en heel handig om binnen handbereik te hebben. De producten zorgen voor wat extra frisheid voor onderweg en zijn te gebruiken vanaf de geboorte, doordat de producten hypoallergeen zijn en zo heel fijn voor het tere babyhuidje! Vooral de zonnebrand is hier een echte favoriet om mee te nemen. Je weet namelijk maar nooit wanneer de zon gaat schijnen in Nederland!

Al deze kleine, maar hele fijne essentials kun je perfect opbergen in de pouches van Atelier Pomme of in een andere leuke fanny pack. Ook kun je hier de spulletjes indoen die je nodig hebt voor tijdens het verschonen, zoals luiers, doekjes of wat extra kleertjes! Zo hoef je niet steeds te sleuren met een enorme tas!

Het mooiste textiel

Natuurlijk is het ook heel fijn als je wat textiel meeneemt voor onderweg, zoals een fijn hvid dekentje voor over de maxi cosi zodat je kleintje lekker warm blijft maar wel nog op temperatuur kan blijven door de dunne stof. Ook de lakentjes van Meyco zijn heel handig om mee te nemen in de maxi cosi en zien er ook nog prachtig uit! 

Meyco 2-pack swaddle hydrofiele offwhite/sand 120x120

Wat extra handige tips

Als ervaren mama geven we je ook nog wat extra tips die altijd handig kunnen zijn wanneer je de deur uitgaat. Wanneer je met de auto weg gaat, is het heel handig om in de auto vakken wat reserve doekjes en luiers hebt liggen voor het geval dat. 

Naast dat je het beste wat extra kleertjes voor je kleintje mee kunt nemen, moet je jezelf niet vergeten! Er kan van alles gebeuren waardoor je eigen kleding zelf ook vies wordt, dus een extra shirt voor jezelf is nooit een overbodige luxe! De vieze kleding van je kleintje en jou kun je dan heel fijn bewaren in een luierzakje, zodat je andere spullen niet ook vies worden. 

En dan de laatste handige tip; de thermofles! Zo’n fles is heel handig, aangezien het water dat je bijvoorbeeld voor het voeden nodig hebt dan op temperatuur kan blijven en je altijd wat bij de hand hebt. 

Zo, nu kun je met al deze items met een gerust hart onderweg zonder dat je iets vergeet, let’s go!

liefs,

Wonder for Baby 

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!